Kattungar + syprojekt =

.... en enda stor tuss med tyg och kattungar.

Kamerasladden har naturligtvis försvunnit spårlöst så jag kan inte lägga in bilderna här.

Jag kunde inte ens fortsätta sy eftersom de bet i allting och nu sover de så nu ska jag fortsätta :D

Kommer hem från stockholm på måndag.
Jag ringer dig Ewe! :D Hoppas jag träffar Olivia också, det var såå längesedan.

Rebubbled

Jag vill ha denna bilden som ett minne ifall mammas dator krashar.. Vilket den gör närsom.

Jag har fortfarande inte klarat sista banan :(



Komplimanger..

Nu var det precis andra gången någon trodde att Tatsurou var jag. Vi är ju inte lika.

Malins kompis är här, jag sitter vid datorn och kollar på videon till Libra och då trodde Malins kompis att jag hade webcamen igång.

Första gången var när vi var på Miyavi konserten, jag hade en knapp på Tatsurou och han i garderoben frågade om det var jag. XD




Det är bilden jag har på knappen, visst är vi lika?! *asg*

Kyo, fina Kyo..













Nah, sitter och tittar på Dir en Grey livevideos och blir allmänt nedstämd. ^^ Världen är verkligen en äcklig plats.

Idag var jag i Lund med Elin och Olivia, SÅ varmt.. men mysigt. :)

Anledningen till att jag inte har lagt upp bilder på rummet är att den datorn som kan läsa av minneskort också har gått sönder. Grafikkortet rättare sagt. Det är 4 datorer av 5 som har lagt av nu :D 3 av dem fungerar idag men ändå. Virusskydd är en väldigt bra uppfinning.

Det får bli när jag kommer hem från Stockholm. På måndag alltså ^__^ Jag kommer ha hemlängtan.. Men jag och Malin ska till new nippon igen och nu har de fått in grejer från Miyavis merch :D ska köpa tröjan, en tröja till Ellie och en handduk till Tess. (my sisters yes) Jag ska nog köpa Shion också, om jag har pengar till den.

Jag vill att MUCC kommer hit igen. REALLY REALLY.





Varmt varmt AJ

Gå inte på asfalt barfota när det är såhär varmt. Om man inte heter Lizzy då..

Nu har vi nästan fixat klart vårt rum!! Det är SÅ fint. :D Ska fota och lägga upp bilder senare idag, wohwohowh \o/

Blåsbubblor

Nu är jag i Blentarp igen. Det är ett fasligt farande fram och tillbaka tycker jag. Det är SJUKT varmt. Perfekt i skuggan. 8)

Min moster har precis jobbat sin första riktiga vecka som polis. Out in the field. Det är faktiskt läskigt. Tänk om det händer någonting.. Det är skrämmande med alla sjuka människor där ute.
Jag har alltid blivit irriterad över att alla får högre straff när de gör något mot poliser. Jag var väldigt inställd på hela grejen att alla människor är lika mycket värda och att det är orättvist att vissa personer i samhället faktiskt var värda mer än alla andra. Det har förändrats totalt nu sedan min moster började plugga till polis. Det är människor som riskerar sina liv varje dag för att hjälpa andra människor. Värdlen blir mer och mer uppochned ju äldre man blir. ^^

Ya well. Jag är i Blenarp eftersom jag ska till Helsingborg imorgon, vilket bara var halvt planerat innan. Jag tog inte med tillräckligt mycket kläder till pappa i förrgår. ^^ Det ska bli skoj imorgon, förutom att jag inte har mitt leg så jag kan inte köpa öl. geez

Nu ska jag duscha.. och sen ska jag mysa med kattungarna, de har blivit stooora. 11 veckor nu (: woho


(på bilden är de typ 6-7 veckor)


Juste, det heter faktiskt blåsbubblor och inte såpbubblor Malin! HA.

Youtube

Vad skulle tråkiga sommarkvällar vara utan youtube??

Hittade massor med gamla klipp från Fame Factory 04. Jisses vilken nostalgi. Jag tyckte om det programmet så mycket när det gick.

http://uk.youtube.com/watch?v=VBBcDxoX_Po&feature=related

New Nippon är ett företag/affär uppe i sthlm som fixar hit artister från Japan, det var de som arrangerade konserten med Miyavi jag var på nu första juli. De skrev på sin hemsida att ett ganska stort band skulle komma hit första febriari 09. Bandet hade aldrig varit i Sverige förut och vi skulle bli väldigt glada när vi fick reda på vem det var. Jag och mina systrar bara GAZETTE??!!!? OMGggmgmgm typ. Det var vääldigt många som trodde samma sak som oss. Idag fick vi reda på vem det var. Vem var det då? LM.C .......... Vem är LM.C?! Så visar det sig att det är Miyavis gamla gitarrist eller något och en annan random kille. Vad sur jag blev. Kul för dem som lyssnar på dem ^^

Jag har inte gjort mycket idag. Fixat lite med vovven, varit ute.. pratat med grannen. Läst tidningen.. Ätit middag.

Nästa vecka blir det Stockholm igen. Woho! Ska upp med min syster, mamma och min mammas kompis. De ska tydligen åka runt på massa turistgrejer. Jag hoppas innerligt att jag slipper. Mamma sa att jag kunde sitta och läsa så länge.. Snyggt det skulle se ut. Anledningen är alltså att jag har varit så mycket i stockholm.. Jag har redan sett allt.

Jag tycker inte om att det är så här vaaaaarmt. Man kan ju inte vara ute. Jag har suttit i vår källare hela dagen, svalt så man nästan fryser och det är så underbart SKÖNT. Så fort jag gått upp för trappan så känns det som jag ska koka över.

Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon. Thumbs up!

Round we go round again, Circles

Antar jag.

Det var längesedan jag bloggade. Jag tycker faktiskt inte om att blogga, men jag gör det för din skull Solevig. (haha)

Idag har jag gjort..

vaknat
läst hundforum
släppt ut katterna i kattgården
läst mer hundforum
gått ner till affären och köpt kattmat, de hade inte rätt sorts kattmat ens
kollat på vänner
ätit middag
lekt med katterna
gått en runda

Intressant huh?

Imorgon kommer Lizzy hit, woho! Hon ska vara här i en hel vecka :) Lizzytott, undrar hur det kommer gå med henne och alla katter. Pacy går hon bra med men Kitty och kattungarna har inte träffats.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0